Vårat reportage med i tidningen!!

Vi är med i tidningen!!! Wohoo! Vårat reportage kom med! Dock har dom ändrat rubriken :( den ska egentligen heta En bild säger mer än tusen ord men dom bytte och jag har ingen aning om varför

 

Klicka på bilderna för att få dom större så ni kan läsa :)

igår

Tjeeenare!

Blev ingen uppdatering igår för jag va aldrig i närheten av en dator men jag va i alla fall hemma hos min syrra för att hennes son fyllde år så vi firade honom. 'jag hann gå in på Allum en sväng innan, ville köpa en ny halsduk eftersom jag ångrar färgen på den andra. Såklart ska pappa köpa massa spikar och sånt skit också så det tog en stund.

Det va i alla fall väldigt trevligt hos min syrra. Efter drog vi till ikea med min andra syrra och sen hem till henne för att fixa en lampa och montera ihop ett gå-band.



Sen fick vi äntligen åka hem och jag kan ju säga att i bilen sket jag totalt i vad alla tyckte om min sång haha, jag gapsjöng HELA tiden, tror dock pappa inte gillade det eftersom han höjde musiken hela tiden men det störde inte mig då kunde jag ju sjunga ännu högre haha!


Epic meal time



Älskar den här videon! Så sjukt kul!

Kommer ihåg första gången jag såg den, Ifa va med då men hon fattade inget så vi var tvugna och se igen så jag kunde förklara för henne varje gång det hände nåt roligt.

It´s getting epic up in here, epic up in here, epicapere..  haha!

Open the door like a boss, step out like a boss, but run away like an assistent..  Hahaha!

Dagens fina video :D

Imorron blir det tyvär ingen uppdatering, kanske mobil bloggar på morgonen men inte mer, sorry.

Höst! Höst! Höst!

Åååå vad jag älskart! så fint ute! Maddis och Katte nu måste ni hit så vi kan ta massa höstbilder! Dör ju annars! Ska tömma kameran och hoppas på fint väder nu på höstlovet så kanske det blir några härliga bilder :D


Lördag 29/10-11

Heej :D

Det blev ingen uppdatering igår på grund av en enkel anledning: Jag hade inte tid
Ifa och Rebecka va hos mig och såg på Awkward och sov sen över, jäklar vad dom ska facerapea måste jag säga! dom gjorde en varandras och sen varsin på min, så kan det gå..



Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sortera bilder. Dels bilder för min prao redovisning och sen har jag också gjort en mapp med bilder från Karlskrona som ska skrivas ut i riktiga bilder, men det kommer kosta en aning så vi får se när det händer.

Allt bra med er?

Katedralskolan

Tjeenare!

För typ en timma sen åkte jag hem från katedralskolan. Jag var alltså där på öppet hus eftersom jag vill veta lite mer om skolan innan jag väljer linje och jag har märkt att jag verkligen vill gå musik!! Asså den del av personalen som var där var jättesnälla och roliga! Och det verkar sjukt bra och kul att gå där, plus att om man lägger till 100 poäng i matte så kan man komma in på högskolan senare, plus att det är samhällskunskapslinjen (långt ord!) fast mycket roligare.



Fick med mig en påse med massa papper, lite godis och 2 skivor (från musik programmet (skivorna alltså)), så nu blire att läsa alla papper och kolla datan varje dag för att veta vad jag ska söka, det är ju sjukt svårt att komma in på musik så jag får inte ta för givet att jag kommer in, det är ett intagningsprov också så det är inte bara slutbetygen som räknas.

Timotej gick ju på Katedral förra året så min brorsa har träffat dom och dom är ju typ kända nu så man kan ju faktiskt komma nånstans på den här linjen trots att det inte är Sveriges största skolan i Sveriges största stad.

Bara så ni vet så såg jag sjukt många snygga killar där haha ;) tyvär går de flesta i 3:an så kommer ju aldrig träffa dom igen.. :(

Life can be complicated, but only if you let it be complicated

Tjenare!

Idag har det inte hänt ett skit, kan ju berätta att jag, Elin och Linnea hade värsta frågestunden med Valter på matten, väldigt trevligt och vi ställde ju inte helt normala frågor kan jag ju säga

några exempel:
* Brukar du handla kläder på dress mann? eller kanske polarn & pyret?
* Har du nånsin funderat på att skaffa "backslick"?

Roliga svar vi fick också haha :D

Imorron blire för mig och Erika att dra till öppet hus på Katedral (gymnasium) för att kolla lite, vi är lite stressade på det där med valen så ska bli gött att få kolla lite. Jag själv tänker verkligen kolla musiklinjen eftersom jag verkligen vill gå där så ska kolla intagningspoäng och hur den så kallade "audition" går till där.

Måste även fylla i ett papper till imorron på vilka tre linjer jag vill kolla lite på på De La Gardie (gymnasium) eftersom vi ska dit nån dag, men har ingen aning om vilka linjer jag ska välja!

funderar på
* Estetiska - musik
* Ekonomi
* Hantverk - styling

men jag vet inte riktigt, vill ju göra rätt. Men jag är rätt säker på att jag ändå inte vill gå på den skolan så det spelar nog inte så stor roll så vi får se..

Today is yesterdays future

Heej bloggen!

Idag hare inte hänt så mycket men jag målade Erikas naglar efter skolan, riktigt nöjd men glömde ta bild så gör det imorron så kan ni få se :)

"Bokade" in fredag med Ifa och Rebecka, vi ska se hela awkward serien. Jag bara älskar dom programmen så gör inte mig nåt att jag redan har sett dom, lär lipa lika mycket igen!

Hoppas alla haft en toppen dag!

Dagens citat

381477_460s_v1_large

Minnen

Ååå vad jag älskar när vi äter kvällsmat! Vi sitter alltid kvar länge och pratar om nåt och det bästa är när vi pratar massa gamla minnen. Idag var det t.ex om när jag slutade använda nappar när jag var liten. Det är så kul att höra, och så pladdrar man på om massa andra sånna minnen jag bara älskare!!

Har ni nåt kul minne?


kass kvalié i know men kolla datumet..


Helgen är snart slut

Hello my friends!

Den här helgen har bara varit en stor paus från jobb och skola.

Funderar på om jag ska lägga upp en till cover på youtube men vet inte vilken låt, snälla tipsa lite!

Awkward

Heej!

Shit vad jag grät igår! Kollade på Awkward säsong 1 hela kvällen igår och shit vad jobbig det sista avsnittet var! Jag säger bara, kolla på den! det är ett roligt program som typ alla tonåringar borde se. Jag vill se allt igen nu men med en kompis nästa gång.


Praoar hela veckan

Heej!

Jag vet att det har varit askass uppdatering den här veckan, men jag har prao och är helt slut när jag kommer hem, asså jag somnar nästan i bussen på väg hem. Jag skriver mer om praon nästa vecka när allt är klart.

Vi ska ju ha en stor mässa om våran prao så då blir det mycket bilder, jag har varit rätt dålig på att lägga upp bilder de senaste inläggen, men det kommer mer snart! jag lovar! ska bli bättre på det

Filmat hela dan

Heej!

Hela dan har jag vart hos Amanda, vi har spelat in en väldigt rolig film, fast den är nog roligast för oss eftersom vi va med om alla failar och sånt :)

Det är en "How to be Justin Bieber"- video. Anledningen till att vi gjorde den är för att vi verkligen hatar honom. Och ni skulle sett vårat skrattanfall när vi hörde några låtar. Jag har inget emot er som gillar honom, emn vi gjorde det här för skojjs skull så gå in på youtube och kika på den

Cokoo14 How to be Justin biber

see every day as a happy day

Heeeeeeeej allihopa!

Marknad igår, blev lite godis och en tröja (jag är helt såld på Luis Vuitton! Fast dom har tryckt märket fel haha, det står typ LA istället för LV dom har alltså satt v:et upp och ner på)



Idag hade vi bad på idrotten, kul att få simma lite igen, simmade ju när jag va liten men slutade i brist på tid och nu vill jag inte börja längre, men jag har faktistk några priser hemma från tävlingar. Fast det blev väldigt jobbigt idag eftersom jag glömde min inhalator och man måste hålla upp huvudet och sträcka på strupen hela tiden, men sånt får man tåla om man glömmer saker.

Nu är det "helg" och själv sitter jag och nördar Jessie J´s skiva, hon är så grym och jag älskar att hon skriver sina egna låtar! man ska inte få va artist om man inte gör det!

Pluggar för fullt!

Låg uppdatering på grund av mycket plugg, har 2 prov imorron som jag inte har pluggat på innan så måste verkligen jobba nu, det är rätt mycket att ta in på en gång också.

Hoppas ni haft en bra dag och inte lika mycket läxor och prov på samma dag som jag

I was here

Heej!

Gud vad glad jag varit idag! Och jag har fortfarande inte berättat för maddis vad som hände! Asså jag måste! Asså sånt här gör mig så glad!!

Tog även ett bad förut eftersom jag frös sönder, jag tror det kan va det som gör att jag sover så dåligt och är så trött hela tiden, jag är verkligen en levande isbit! It´s freeezing!

Här kommer dagens låt också. Asså jag bara ÄLSKAR den! lyssna på texten och tänk på krig! Ryser ni inte? Då fattar ni bara inte..


Goda nyheter

Heej allihopa som läser detta!

Mamma kom hem med goda nyheter, men vill inte berätta ifall det inte händer men jag kan säga att det har med mig och sjunga att göra och att jag har velat det väääldigt länge. Hoppas det  går!

Kommer ihåg att jag sa för några dagar sen att jag skulle lägga upp dagens låt men jag har inte gjort det än.. jag vet det. Men istället slänger jag upp en video osm jag inte tror att jag har visat.


världens snyggaste smörkniv

Hahahahahahaha!

Pappa visade mig just en världens snyggaste smörkniv som han har gjort själv! trodde seriöst han hade köpt den! Nu ska jag tvinga han att göra fler så jag kan ge i julklapp till alla haha, så jäkla snyggt!

(tro inte att det är ett assnyggt mönster eller nåt nu, han har gjort nåt väldigt speciellt, visar kanske sen)

Lördag

Tjenare!

Sitter hemma och har nyss läst mina omdömen, bara bra saker. Lite skillnad sen sist haha!

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, va ju och shoppa lite igår men känner att jag vill ut på äventyr! haha skojja men jag vill inte sitta hemma hela dan, får ta och hitta nån kompis som vill hitta på nåt :)

Hoppas alla har en trevlig dag!

min första cover ever

Halloj!

Har faktiskt inte lagt upp min secret talent än. Är inte så säker på att jag vill lägga upp den videon som jag har, tror jag ska göra om imorron eller nån annan dag. Men min första cover finns på youtube! sök på cokoo14 för att hitta den och kolla gärna igenom mina andra videos och skicka gärna en liten kommentar över vad du tycker :D

What´s my secret talent?

Heeeej allihopa!

Funderar på att filma en video där jag gör en rätt udda sak men är inte så säker på det och den ända filmkameran jag kan använda just nu är mobilen och då måste nån hålla den om jag inte kommer på nåt bra sätt. Vi får helt enkelt se, men tills dess får ni gissa er fram vad det kan vara.

Dagens låt kommer upp om en stund :)

Kanelbullens dag

Heeej :D

Kanelbullens dag idag ju, har ni ätit några bullar? själv har man ätit 2 haha. En i skolan och en hos Erika. Mycket trevligt.



Tänkte berätta för er att jag och Erika drar ihop en gemensam blogg snart, skriver mer när allt är kalrt så ni kan kika in lit eom ni känner fört :)

Nostalgeek

Heeej!

Åkte in till stan med Erika förut, hon skulle till tandregleraren och ville inte åka själv. Det blev en liten fika stund och tid att gå in i några få affärer. Jag kan säga att jag blev helt kär i 70-tals butiken! Massa saker med Marlin Monroe och sånt och även en del av affären med massa kläder inspirerade från 70-talet. Asså jag hittade massa fint! Vill gå dit nån gång med en fullproppad plånbok som jag kan tömma!

 

Annars då? Har vart hemma och pluggat engelska till imorron. Måste egentligen kunna det nästan utantill eftersom jag inte har orkat göra några stödord men det kommer nog gå bra :)
Engelska är ju faktiskt mitt bästa ämne.

RSS 2.0