min största fobi

Tjeenare!

Klippte gräset för nåra timmar sen, såg en stoooor mördarsnigel så skrek som fan! mina föräldrar blev jätterädda (jag hörde inte hur högt jag skrek eftersom jag hade hörselskydd och hörlurar med musik i på mig) och jag ba "ta bort den där äckliga saken!!!!" och sprang långt ifrån den.

Det här betyder alltså att min största fobi stavas SNIGLAR! av alla dess slag (haha vad fult) men speciellt mördarsniglar eller skogssniglar eller vad dom nu heter. Asså jag flippar ut.

Det här är alltså anledningen till att det inte blir nån bild för vill inte lägga in en på en snigel direkt.

träning

Heeeeej bloggen!

Eller tja tja bloggen som alla säger här jag bor haha :D

Sitter här hemma och lyssnar på musik, känner mig riktigt proffsig som verkligen försöker sjunga med i alla låtar som jag inte kan, eller så sjunger jag på fel vers eller nåt. Det går verkligen inte bra.


random bild


Vart en träningsdag idag. Sista lektionen va idrott så jag och Erika behöll idrottskläderna på och cykla hem och körde zumba, riktigt trevligt.

Kenza 2007

Sitter och läser Kenzas blogg, men läser dom gamla inläggen från 2007, asså hon är helt annorlunda och har typ 0 bilder, eller bara google bilder som mig men det är inte så ofta...

Men ändå lite kul att se hur hon va då, hon va ju ihop med en annan kille då i alla fall och hon la inte upp bilder på sig själv, så det är lite annorlunda.



hon är så sjukt fin!

Sharpay´s fabulous adventure

Heej :D

Glömde berätta att igår så kollade jag på sharpay´s fabulous adventure som gick på disney channel, det är en uppföljare på high school musical - filmerna haha shit vad töntigt det låter! Men den va faktiskt helt okej.



Måste berätta att i filmen så spelas baby av Justin Bieber, eller nej faktiskt inte av Justin Bieber, dom har bytt ut sångaren till en med mörkare röst haha, kul.

Dagens låt - september

Shit! märkte nyss att det va evigheter sen jag la upp dagens låt, lyssnar väldigt mycket nu på Ulriks skiva eftersom jag har fått den men lugn jag tänker inte lägga upp en Ulrik låt

Dagens låt blir...
Badabampbampbaaaaaa....

Daughtry - September



Vet inte om jag har berättat det nån gång men jag är ett stort fan av Daughtry, kanske borde skriva mer om dom?
Älskar verkligen deras musik har lyssnat på dom i några år fast jag har inte lyssnat på så många låtar av dom, bara några få men ska verkligen börja lyssna mer på dom

Hoppas ni gillar låten :D

Ulrik-besatt?

Asså seriöst, såg en video på msn där Ulrik spelar på twang eller vad det heter och att han fick sin guldskiva och bla bla bla sen så äre en tjej som köpte glaset som ulrik hade druckit ur, asså besatt eller? Asså som ni kanske vet har jag gjort en ulrik förklaring där jag skriver om ett galet fan också och det här är ju nästan super galet fan? tycker folk är lite väl överdrivna ibland.

Hon betalade i alla fall 20kr för glaset, undrar vad hon gör med det nu..?

http://video.se.msn.com/watch/video/har-tar-ulrik-emot-sin-guldskiva/apxokuay

↑ här är videon om ni vill kolla :)

Vad jag gör när ingen ser på....

HAHAHAHAHA!

Seriöst om nån skulle sett vad jag gör när ingen ser på haha, tur att jag är inte känd så jag behöver få den frågan haha, vad skulle jag hitta på svar då? kan ju inte berätta vad jag faktiskt gör, ingen av mina kompisar vet det heller.

        

Jag kan ju säga att jag är inte direkt lugn, och skulle jag va såhär runt folk så vet jag inte vad som händer haha men seriöst det går inte att förklara och jag skulle aldrig få för mig att va sån runt folk haha :D

Men jag skulle nog säga att när ingen ser på är jag mitt rätta jag haha..


"camping"

Hello :)

Kom hem från Brommö för typ en timma sen, vi va där med klassen. Och den här resan har man verkligen märkt vilka man gillar och inte gillar i klassen! Asså endel är helt jäkla ihåliga i skallen!

I alla fall när jag kom hem såg jag att jag hade fått en signerad Ulrik skiva i brevlådan, trevligt trevligt. Kan tyvär inte lägga upp bild så det får bli google ;)



man fick en liten tygbit eller vad man ska kalla det också, ni vet sånna där som man kan sätta fråmför hål på byxor eller som endel har jättemånga på jeansjackor haha vet ni vad jag menar? svårt att förklara.


Nu när vi ändå är inne på ämnena Ulrik och campig så tänker jag dela med mig av ett klipp som jag såg på nån random blogg haha :D videon är la typ 3 år gammal eller nåt




Mitt hövve

Asså seriöst! sorry om jag klagar nu men jag måste bara skriva det här.

Jag vet inte vad det är med mitt huvud men det känns värsta konstigt, det känns ovanligt tungt, jag kunde inte ens somna igår för det kändes så konstigt, sjukt jobbigt verkligen. Det har aldrig varit såhär förut inte så här mycket i alla fall, och jag har inte direkt dålig hållning inte annorlunda från förut i alla fall. Men jaja sånt kanske händer ibland...


Today

Hello my friends!

Sitter här i min stol och lyssnar på musik, otroligt intressant ellerhur?

Har målat lite mandalas haha, kul ju!

Ska ta och hitta på nåt intressant sen vet inte riktigt vad, känner för att träna lite så ska nog gå ut och slå lite på min påse sen :)

Uppdateringen blir bättre efter imorron när skolan börjar för då har jag ändå nåt att skriva om förhoppningsvis :)

Möblerar om

Hello :)

Sitter hemma hos Erika, vi har nyss möblerat om lite i hennes rum, snart ska vi köra zumba tror jag, kul, har aldrig testat det så vi får la se hur det är.

Hare bra!

Jag hatar att jag är så jäkla lik Ulrik!

Hej allihopa!

Tänkte berätta om en sak som faktiskt handlar om Ulrik (asså omg! du skriver för mycket om ulrik, men det är min blogg!!!), fast den här saken stör jag mig jäkligt mycket på.
Jag och Ulrik är sjukt lika, jag kan lista ca 30 saker som jag och Ulrik har gemensamt/gör/väljer likadant, det stör mig så sjukt mycket, speciellt om jag ska berätta för mina vänner som vet att jag verkligen älskar hans musik. För om jag nämner att vi är lika så säger dom "asså jag tror du är lite kär i honom" "jag tror du är lite Ulrik-crazy" bla bla bla...



Men det är liksom grejen, jag är inte kär i honom, jag kunde inte bry mig mindre om vem han är, jag gillar hans musik that´s it. Det finns sjukt många som gör vad som helst för att veta vad han gör och så bara för att dom vill va som han, jag gör nästan vad som helst för att sluta va precis som han, asså det stör mig på nåt sätt, sjukt svårt att förklara..

Paul Butcher

Hello

Har kollat klart på alla säsonger med zoey 101, men idag bestämde jag mig för att kolla på 3 stycken i alla fall bara för jag gillar dom så mycket haha, och så märkte jag att i sista programmet är killen som spelar zoeys lillebrorsa rätt söt (enligt mig alltså),

typ såhär såg han ut i sista avsnittet fast jag tror han är ca ett år äldre på bilden, men hittade ingen som var bättre

och då kom jag och tänka på att om zoey är 16 år i sista programmet och hennes brorsa är några år yngre. Och det här spelades in för några år sen, då borde ju han va lika gammal som mig (född 96)
Så jag gick in på google och kollade lite och såg att han va 94! alltså 2 år äldre än mig, sjukt. Såg att han fyller år 14 februari, 4 dagar innan min kompis fyller år. Vilket alltså betyder att han är exakt fyra dagar äldre än Ulrik, haha.


och såhär ser han ut nu, jag tycker fortfarande att han är söt, hehe

Ps. NEJ jag har inte direkt bestämt mig för att komma ihåg Ulriks födelsedag bara för att jag gillar hans musik, jag gör det eftersom min kompis och han fyller år på samma dag, alltså väldigt lätt att komma ihåg, vet även att Ted Gärdestad fyller år då men jag är inte direkt ett fan av honom.

190811 Fredag

It´s friday friday!

har inte bloggat på ett tag, dels för att jag har varit i karlskrona i en och en halv vecka och sen för att jag inte har ett skit att blogga om, men jag kan ju skriva helt ointressanta saker om ni känner fört?

Idag så regnare så stannar inne idag, kommer la skicka klart alla bilder till Maddis sen eftersom vi inte hann igår.

Skolan börjar den 23 för mig, längtar INTE, för den 24 ska vi på nån jäkla camping som absolut ingen vill med på, men den 24 får jag troligen ett signerat Ulrik album, några låtar finns ju spotify nu som man kan lyssna på fast jag vill inte tjata ut låtarna redan, lite trökigt.

när börjar ni skolan?

i´m home!

Hello!

I´m back home.

Lite trökigt att lämna bästisarna men ändå kul att komma hem. Har nördat zoey 101 idag, blir som för typ 5 år sen igen när det fortfarande brukade sändas, det gör ju inte det längre så får kolla på datan men det stör inte mig.

Fick ett keyboard i födelsedagspresent så har spelat lite på det, har ni tips på låtar som jag kan spela?

Hos kompisar

Hello :)

Är hemma hos mina kompisar i karlskrona och har väldigt kul :D

Kommer inte uppdatera så mycket på en och en halv vecka bara så ni vet :)

Christina Grimmie

Hello :)

Jag är en av ganska många som följer Christina Grimmie på youtube, hon är en otroligt grym sångerska och har faktiskt släppt ett album men hon är inte signad än, hon turnerar med Selena Gomez. Hon är verkligen sjukt bra och jag tänkte skriva hennes låtar i den orningen jag tycker dom är bra

1 är bäst och 10 sämst

1 - King of thieves
2 - Liar liar
3 - Ugly
4 - Not fragile
5 - Unforgivable
6 - Advice
7 - Counting
8 - Find me

Det är egentligen väldigt svårt för mig att välja ordning eftersom jag verkligen älskar alla låtar, men gå in på youtube och lyssna på låtarna eller gå på hennes kanal och hör hennes covers sök "zeldaxlove64" eller köp hennes skiva på iTunes.


Later

Asså sorry men jag hittar inte mina bilder tagna i Borås, jag har la glömt att spara dom på datan, kanske hinner fixa det sen annars blire nån annan sad. Bättre sent än aldrig, eller hur?


RSS 2.0