FRED

Oh my god I´m in love!!! haha skojja men han är så rolig och jag vill skaffa en mac så jag kan höra hur han låter i verkligheten Ifa säger att han låter jättesnyggt! Ah maj gad liksom!


Han är mycket sötare som Lucas än som Fred haha, då är han ju alltid galen!



Nä nu ska jag in på fejjan och sen ska jag klippa gräset, får inte glömma musik den här gången!

Hope you´ve had a nice day:D

Dagens låt

Nu kör jag igång med en ny kategori, en låt om dan (inte varje dag!!!!) nån som jag lyssnar på extra mycket eller som jag hört mycket nu eller som jag bara måste dela med mig.

första låten att inviga den här kategorin får bli den jag hörde allra mest i Island, och enligt mig är texten helt jäkla sjuk om man lyssnar på hela texten haha.



Igår när vi i ett shoppingcenter så gick jag och min kompis själva och så gick vi in i en affär och där stog en grupp killar i våran ålder, och så vare den här låten där inne precis innan vi skulle gå ut och då kunde en av killarna en ganska lång bit av versen så han sjöng den högt och så kolladejag på honom som typ alla gör när dom ser någon helt plötsligt börjar sjunga och han typ vända på sig men sen fortsatte han och så stirrade han och hans kompisar (typ 7 st) på mig och min kompis när vi gick ut haha lite roligt, såg nästan ut som att dom tänkte följa efter oss ett tag men det gjorde dom inte :D

Oops

Shit, bloggade inte igår!! men jaja är i Sverige igen så nu blire lätt och bra uppdatering :D

Japp Pälan inlägget blev väldigt failat, men vi åt där igår i stället. Vi kom aldrig ett varv, pappa sa ju att det skulle ta 2 timmar vi satt där i 2 timmar men kom knappt halvvägs, så ett varm tar 4-5 timmar så vi orkade inte sitta där hela kvällen.



Idag åkte jag hem till kära Sveriga. Lämnade det kalla och hamnade i varmt skit skönt väder. På nåt sätt blir jag mer åksjuk om det är varmt ute så att det blir super varmt inne i bilen, men jag klarade mig ;)

Drog till Amanda när jag kom hem och där fanns även Erika som färgade 2 blonda slingor haha, jag undrar hur chockad hennes mamma borde bli nu. Hon satte i alla fall upp håret och så drog vi (inte Amanda hon åkte till sin mamma) med Erikas mamma till netto och handlade sen så stannade jag och Erika och pratade i vårat lilla hörn innan vi delar på oss, mysigt som alltid.

Nu ska jag kolla på Inför Eurovsion song contest. Det kan ni göra på svtplay.se:D


Pärlan

Hallojsan!

Sitter förmodligen på pärlan nu, en restaurang som snurrar :O japp den snurrar!! fast väldigt långsamt.

Det här inlägget kommer bli ganska failat om vi inte hinner få nåt bord där, det är ett väldigt populärt ställe i Reykjavik och är ofta fullbokat, det är omöjligt att få ett bord om man inte har bokat innan.


oj, syns bilden? jaja vi får hoppas att den gör det :D

The best you can get is you

sååååååå.....
heeeeeej :D

Har inte jort nåt speciellt idag, var ute på stan med pappa och tomas. Mamma skulle "va" (vad kallar man det med vuxna?) med nån kompis, så jag pappa och tomas gick själva. Pappa skulle köpa ett lava smycke till sin syrra och ett till sin mamma också men han hittade inget men det gjorde jag!! :D älskar det.



Det är en stor lava ste en pytteliten ett hänge som det står "LOVE" på och en liten platta som det står "be yourself" på, och jag gillar den, speciellt mottot. Älskar motton som ska få folk att få bättre självförtroende, jag har jättebra självförtroende, om nån säger att jag är ful eller tjock eller annat så bryr jag mig inte för jag vet att det inte är sant. Mitt motto på msn är "don´t dream it, live it" alltså dröm inte om att vara nån annan var bara dig själv va den coola personen om det är den du vill vara.

Shit vad långt det blev, klämmer in en bild i mitten också :D

Subway

Hallojsan :D

Har inget att skriva men åt på subway idag och igår :)

japp det va allt just nu

Island ett land alla borde besoka...

... minst en gong innan man dor!!!!
so otroligt fint er de toch det finns jettemycket historia bakom landet. Man moste se alla berg, se hur all lava har runnit ner fron vulkanerna, bada i blo lagunen, kennt den rutna egg lukten, druckit verldens godaste vatten, se ett stort vattenfall, se en gejsir (stavning) spruta var 5 minut och sjelvklart testa not av allt godis som finns her!
Jag ber er, gor allt for att komma hit non gong, ni moste gora det! ska forsoka fixa en video med Guðrun Heiða der hon (&kanske jag) pratar islendska och hur det loter ner en islendsk pratar engelska, for att dom holler liksom kvar dialekten haha, jag hor direkt om non som pratar engelska er islendsk!
Ska fo upp massa bilder jag tagit her ner jag kommer hem, och videon kommer inte forens do heller, so venta lite bara :D

kvell

Haha vad fult!
Sitter hemma hos min mammas kusin som jag tror det er vi har etit kvellsmat och fikat och so, jag lonar hennes data och som du ser so har inte hon svenska okstever so om jag skulle skriva po svenska skulle det se ut typ soher.
jag lðnar en datan som har ett læsenord som ´r lite roligt. aa typ so :D
Har veldigt svort att blogga her i island eftersom min rorsa eller pappa har datan jemt verkligen! men ska forsoka gora mer tidsinstellda ner jag endo har datan, ska passa po lite nu, sitter ju ganska ensam her so hoppas att det kommer upp lite mer inlegg, bilder lire doligt med just nu, har haft lite google bilder so lenge men det er so otroligt trokigt!
Aja nu ska jag stta och gora lite tidsinstellda inlegg ot dig :D

Geysir

Japp moste fortfarande skriva soher, skriver ju tidsinstellt so har fortfarande en islendsk data, inte so roligt jag lovar det lir bettre imorron!
Men i alla fall...
Igor so var vi ju som sagt hemma hos mammas kompis som har en dotter som er min kompis, vi var bar der och fika, sen okte vi till Gullfors och kollade po ett stort vattenfall, jettekul, men tenkte hela tiden "tenk om man skulle rammla ner der" det er versta holet der vattnet oker. Sen okte vi till ett stelle der det er massa geysir's och kollade po islands storsta geysir, det fanns ockso veldigt smo men dom bara kokade lite, det var bara den storsta som sprack.
Visste du att...
* En geysir sprutar var 5 minut?
* islands storsta geysir har slutat spruta?
* vattnet i en geysir er ca 80-100 grader varmt?
* min morfar har kokat egg i en liten geysir?
* det bildas en bula som blir storre och storre innan den sprutar?
Legger upp en video po en geysir

Värt att besöka

Halloj

Jag måste bara berätta att Island är ett land elt klart värt att besöka, skriver mer om det sen

Glad påsk!

Hello bloggen

idag äre påskafton och vi sk samlas hela tjocka släkten hos min kusin, hans flickvän och deras barn. Blir påsklunch där sen på kvällen så drar vi oss mot mamma kusin tror jag att det är, vi får se hur länge vi orkar vara däroch sen tar vi oss hem och nanar, nej vänta har ju ett påskägg att börja äte på också :D

aja puss på er

Grattis sotis!

OMG! glömde nästan bort at min lilla kisse fyller år idag, så grattis lilla plutten som inte är så liten längre.Men ett år idag då, så synd att jag inte kan va hemma och krama om honom lite :D

2 timmar före

Tja!
Vaknade för nån timma sen jag är fortfarande inne på evensk tid så jag vaknar så tidigt, här i island så vaknar jag klockan 8 men i mitt huvud så vaknar jag klockan 10, lite wierd.

Idag ska vi åka till mammas kompis som har en dotter som är min kompis, vi får se vad vi hittar på, dom har ju flyttat nu.
Jag drömde igår att ja skulle filma eller nåt med henne det kanske händer jag är ju typ synsk, har varit  det jätte mycket nu i island. Typ i bilen när vi lysnar på musik och så helt plötsligt får jag "I´m yours" på huvvet och sen efter låten som redan är så kommer den. Och när vi badade i blå lagunen så hade jag "rehab" i huvvet du vet den där som Rihanna sjunger, och sen när vi sätter oss i bilen så äre den låten. Japp sån är jag, ibland får jag till och med bilder i huvvet som sen händer. En annan gång så tänkte jag att det var nån som frågade mg nåt om typ förållanden eller nåt, dan efter så frågade Ramona mig exakt den frågan jag ställde mig själv dagen innan. Lite sjukt.


Nöjespark?

Halloj :D

Drar ut till en nöjespark eller vad man ska kalla det, jag var där för nåt år sen och det är en blandning av zoo och tivoli typ. Det finns massa bondgårdsdjur och issa andra djur, några karuseller eller vad man ska kalla det som t.ex uppskjutet m.m sen finns det också ett litet hus och det är typ illusioner och sånt (passar ju mig) och jag älskar att va där sist tror jag att jag var där inne i typ 2 timmar! älskar det i det lilla huset. Ska försöka ta lite bilder men om jag minns rätt så är det ganska mörkt där inne, men vi får se.

Isländskt godis

Tjena banena :D

Sitter här i rummet helt själv med Tomas medans mamma och pappa åker och handlar. Har ju gjort det varje dag nu haha.

Ja är ganska stor känsla att jag kommer gå upp en jäkla massa den här veckan, ja ÄLSKAR isländskt godis, det bästa som finns verkligen, och ni skulle bara se hur jäkla stort lösgodis delen är dom har en helt egen avdelning med bara lösgodis med typ 7 rader som är ca 20 meter långa och låderna är typ hälften så små så det finns asmycket, men jag är sååååå glad att det finns annat som jag älskar så att jag inte ens behöver ta ett steg under regnbågen (ja det är regnbågar över och sa jag att det är en gång så alltså godis på båda sidorna).
Men jag får ta och köpa mig ett gymkort när jag kommer hem för det blir till att träna fram till sommaren :D


Så här ser påskägg ut i island ^^
vi brukar ha nummer 4 vet inte riktigt vilken det är en i år bara för vi va i island fick välja och då tyckte mamma och pappa att jag skulle ta nummer 5 så jag gjorde det, men jag ångrar mig lite nu, kommer ju inte orka äta upp den. Tomas tänkte först ta 10 den störsa! mn sen ångrade han sig och tog 7 eller 6 kommer inte ihåg vilken. Ska köpa en till Linnea också lovade ju henne det, men hon är laktos intolerant så hon får en 2 den mista oh de är inte med på bilden.

Nu ska jag in på fejjan och kolla lite grann.

Iceland

Hello my friends! <3

Sitter och skriver ifrån island wohoo, lär inte komma många inlägg men ibland ska jag försöka :D

Idag ska vi förmodligen till blå lagunen eller blue lagoon om ni föredrar det, det är en varm källa som är jätte mysig att bada i på vintern eftersom det är iskallt runt omkring men super varmt i vattnet.

Men ska dra och göra mig i ordning nu.

Blir kanske shopping sen också hörde jag hah gött :D


På planet

Hej hej, när ni ser det här så sitter jag förmodligen på planet på väg till island.

ska försöka uppdatera när jag är där borta men det kommer att bli svårt, men ska försöka!

Kramar :D

painting my nails

'tja!

sitter och målar mina naglar så att halva min släkt i island ser hur bra jag är haha ^^.

Men vet inte om jag orkar ta kort blir ju web cameran i så fall, fast färgerna blir så dåliga då :( men ska försöka :D

filmat

Hello my friend :)

Idag har jag och 5 vänner filmat för ett skolprojekt.
So- kristendomen.

Vi filmade i en kyrka och på en kyrkogård och det gick ju bra, kommer inte lägga upp orginalet när det är klart men kanske bloopers för att det hända lite sjuka saker men vet inte om vi fick med allt på film men nåt borde ju va med :)

Aja mina 2 vänner som var med och filmade men missade bussen kom hem till mig i en halvtimma, men dom har gått nu, så ska antingen kolla på top model (säsong 2 har redan sett men whatever), packa eller gå ut och njuta av det otroligt varma vädret, drar ju till island imorron och våren har tydligen inte riktigt börjat där än :( men det ska bli kul!

Nya kategorier

Shit vad många inlägg det blev helt plötsligt!
Jaja.

Har fixat några nya kategorier hoppas det hjälper om ni letar efter nåt :D


Gammal bild

bilder på byxorna

Här har vi mina fina nya byxor. bilden ger inte färgerna rättvisa! dom en byxorna ser ju blåvita ut men dom är mint gröna och dom andra är hallonrosa inte oranga. Jag älskar dom!!!

 


kanske kommer lägga in några onödiga tidsinställda inlägg under resan bara för skojjs skull och ifall jag inte skulle få tillgång till datan :D

Kisses & hugs

Mina byxor!

jaaaaaaaaaaa!
ÄNTLIGEN!

mina byxor kom ju i torsdags och jag har inte provat dom förens idag men dom sitter ju som en smäck :)

2 par, ett par hallonrosa och ett par mint gröna jag älskar dom mint gröna men mamma hatar dom haha men det är mina byxor så jag bestämmer!

lägger upp bilder sen

Packar

Hejsan :D

Sitter här lite kort men ska packa för att imorron så ska jag och några kompisar filma för ett skolprojekt (ja vi är fullt medvetna om att det är påsklov!) och på tisdag så drar jag till island så det kommer bli ganska låg uppdatering i en vecka nu, oj en och en halv typ ju jaja.

puss på er!

Testar tidsinställt

↑ just därför så blir det här inlägget mitt i natten.

tänkte tipsa om en låt som är debut singeln på en skiva som en kille gjort och killen heter Fred Figglehorn haha gud vad jag älskar honom, har följt han och hans löjliga videor på youtube i evigheter, nej men några år i alla fall. Egentligen heter han Lucas nånting men han spelar i alla fall 6-åriga Fred och han gör ett väldigt bra jobb enligt mig.



Om ni inte redan vet det så har han släppt en film som jag tycker är ganska rolig och väldigt typiskt Fred, han släpper ju också en skiva som btw finns på spotify (!!!!) tänkte bjuda på en liten låt som visar lite mer om han, ganska exakt allt som händer han.



här videon också men lyssna på texten det är den som betyder nåt

My new blog!

Hello :)

tog ju bort min blogg för lite mindre än ett år sen men nu har jag tänkt börja blogga igen, och min kompis fick mig att vilja det ännu mer så nu gör jag ett nytt försök men nu

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!!!

RSS 2.0