Söndag 290511

Hello!

Idag så har jag varit både lat och inte, vad kallar man det? Började i alla fall dagen med att väcka mamma med min bror och blommor, mors dag ni vet, hon hade helt glömt bort att det va mors dag idag så det va ju lite roligt.

Sen satt jag vid datan och sega ett tag. Sen kom mamma och ba "nu får du ta och göra nåt, gå ut eller nåt" så jag satt kvar en kvart till och sen gick jag ut till min nya boxningspåse, eller jag började hoppa hopprep, men det va för jobbigt (jag har astma) så jag gick in och hämtade mina boxningshandskar och ställde mig och började slå på påsen (under tak) och helt plötsligt efter typ en halv minut så började det spöregna så jag va fast där ute under taket med min påse, och jag fick svårare och svårare att andas eftersom jag glömde min inhalator (astma grej) så när regnet hade lugnat ner sig lite så sprang jag in och letade efter min inhalator men hittade den inte, jag fick panik och ringde mamma men hon svarade inte för hon va ute och cyklade så jag ringde pappa och han hade ingen aning, och där stog jag och andades som att jag snart skulle dö, det va sååååååå jobbigt, men efter tag så gick det bra men det va den värsta halvtimman i mitt liv alltså!

ska aldrig glömma min inhalator nån mer gång. Det blir ju bara värreju mindre jag använder den och jag har inte använt den på evigheter. Måste verkligen börja göra det!



köpte min säck på rea :D

En säck kostar egentligen 999kr och jag fick den och handskar för 448kr. Riktigt bra köp alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0