1 Maj

Tjabba tjena hallå!
(älskade det programmet när jag var liten OMG!)

Idag så hare varit lite segt. Vaknade typ 11-12 nånting låg i sängen och läste i typ en timma, lite mindre kanske och sen så satte jag mig vid teven en stund och sen datan, sen skulle jag beställa en überfin klänning till konfan som är om exakt 2 veckor och klänningen kommer inte förens i början av juni om en månad!! seriöst jag blir galen, så nu har jag super bråttom att hitta en fin klänning, får lite små panik av att bara tänka på det!

 
En typ sån här hittade jag i Island och ville egentligen ha men det va sp konstiga storlekar där så den passade inte så bra, och den jag hittat i sverige orkar jag inte hitta på Halens.se men ni kan ju leta efter en jättesöt klänning som finns i vit, svart och dimrosa så vet ni vilken det är haha (finns ju typ tusen sånna just nu).

Sen så drog jag och mamma till ica. När vi skulle hem igen därifrån så sa jag "mamma det regnar" och hon ba "nej det tar slut om 10sek" att det bara va så lite alltså, så jag gick och lämnade vagnen och precis innan jag gick in i bilen så började det regna mer och mer och när vi va hemma så regnade det mycket mer och när vi kom in i huset så började det spöregna, shit vilken tur vi hade alltså!



Men sen så fick jag tråkigt igen, drog till min data och chatta med Maddis och sen gick jag ner igen för att prata konfa med mamma, mat och gäster och shoppingdag för min klänning (!) och lite sånt sen åt jag och sen kollade jag på fenomen, mitt favoritprogram!!!! seriöst passar mig så otroligt bra! jag verkligen älskar illusioner och sånt! så amazing.
Lägger kanske upp en video snart.

Och nu så skriver jag detta otroligt långa inlägget, borde kanske blogga oftare så att det inte händer haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0