Hos min lärare

Tjenare!

Denna skoldag spenderades hos min ena handledare, det va as sköjj!!!!!!

Först så åkte jag och Erika moppe dit och när va kom f ram så märkte jag att mina ben hade blivit helt pisseblöta! alla bilar hade skvätt upp vatten och så regna det, fick kommentaren av Valter efter "du va lite blöt förut", jag tänkte typ "jo jag vet". Väldigt glad att han inte spruta vatten på mig med nån vatten pistol han hitta, han va arg på Ella så han tänke soruta på henne men då gjorde han inte det och jag tänkte inte att han skulle spruta på mig så jag bara stog där och så går han mot mig och sen reagerar jag på att han siktar på mig, jäkligt segt.


en sån här vare (skit i tjejen, jag vet inte vem det är)

I alla fall, vi gick till ett minigolf ställe och spela minigolf, mitt lag kom 2:a och jag kom 2:a i laget haha, jag va typ näst bästa tjejen som spela. Jag fick en "hole in one" och massa 2:or och så.

Sen vare tipspromenad mitt lag loosa ganska stort haha, man skulle gissa vem av 3 som va mest blåst och alla ba Victor för han är helt blåst, men sen skulle han johan och karin (dom som stog på pappret) tävla i att blåsa upp en ballong tills den sprängs, Victor förlorade haha.



Sen så körde vi brännboll (mingeldan imorron ju!) och det va då Valter tänkte spruta massa vatten på mig, det va i alla fall askul jag kan inte skriva allt för det här inlägget är redan så långt att ingen kommer läsa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0