Filmer

Tjeena baneena:D

Har ju som skrivit sett 2 filmer idag eller egtligen 1 och delar av 2 andra

Jag såg hela Legally Blondes eftersom jag älskar den filmen! har sett den många gånger men gillar den verkligen! Den är typ lika bra som Angus thongs & perfect snogging. Det sjuka är att båda filmerna har brittiska skådespelare haha. Och jag som alltid klagar på den brittiska dialekten.

 Kanske för att jag får så oootroligt många fina kommentarer om min engelska dialekt, riktitg ren amerikansk engelska, typ som den svenska jag pratar inga svängningar eller starka bokstäver jag säger liksom wrong men en del säger wrong, stör mig lite på det men spelar roll.



den andra filmen va valentine´s day men den har jag sett 300 gånger, och hann inte se hela eftersom jag börja kolla nästan i slutet och sen missade jag en stor bit när jag skulle äta, men hann se slutet på den i alla fall.


ska jag va ärlig så tycker jag inte att Taylor Swift är speciellt bra skådis. Har inget emot henne eller så tycker bara inte om ehnne som skådis.

Den tredje filmen som jag såg typ halva filmen av va 500 days of summer och den va lite konstig men den va inte dålig i alla fall :) tycker att skådespelaren som är med där liknar lily allen nåt så otroligt, asså det måste ju nästan va hon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0